Hackertámadást kapott a honlapunk

Hacker-támadás érte a honlapunkat néhány hónapja. Ennek következtében honlapunk korábbi tartalmai eltűntek, láthatatlanná és elérhetetlenné váltak. Szinte alig maradt valami a honlapunk eredeti tartalmából: se webshop, se hírek, se alapinformációk az érdeklődőknek.

Igen, gengszterek minden szakmában vannak. És, mi is kifogtunk egyet. Korábbi online szolgáltatónk, szerződött céges partnerünk, egy el nem végzett munkáért járó honoráriumot követelve követte el ezt az otromba és erkölcstelen támadást online felületünkkel szemben. Annak ellenére, hogy az általunk rendelt feladatot nem hajtották végre, követelték az ezért járó munkadíjat, amit értelemszerűen nem voltunk hajlandóak kifizetni a teljesítés hiányában. Ezért a szolgáltató megdühödött, és bosszúból önkényesen törölte a honlapunk tartalmainak leíró file részét, ami meghatározta, hogy az adott honlapon hol-mi jelenjen meg. Azaz, honlapunk eltűnt, láthatatlanná vált az internet közönsége számára. Minden kérésünk, fenyegetésünk ellenére sem sikerült a szolgáltatót jobb belátásra bírni, és az internetes megjelenésünket helyreállítatni vele, ezért kénytelenek voltunk új szolgáltatót és új weblapkészítőt keresni. 

Kénytelenek voltunk honlapunkat előlrő, újra felépíttetni. Őszintén reméljük, hogy hasonló atrocitás nem érheti többé azokat az embereket, akik a Miskahuszárt szeretik, honlapját felkeresik, vagy bármilyen együttműködést keresnek velünk a virtuális térben. Keserű tapasztalataink alapján azonban mindenkit óvunk a számítógépes gengszterektől, a poják lezliktől, a direktinfós kalandoroktól. Tanuljanak a példánkból, és kerüljék el messzire az ilyen kókler szélhámosokat!