0

hu
 • en
 • Alapértékeink

  Alapértékeink

  Célunk az, hogy példát adjunk, megmutatva azt, hogy sok lelkes ember közös munkája nagy teljesítmények megvalósítását teszi lehetővé.

  Erkölcsi célunk a Guinness rekord teljesítése a világ legnagyobb huszár katonájának megépítésével. Fontosnak tartjuk, hogy az elkészült szobor a magyarországi turisztikai látványosságok között kiemelt helyen szerepeljen.

  Képtalálat a következőre: „Guinness world record”

  Hiszünk abban, hogy csapatunk erőssége a sokszínűség. Együtt dolgozunk befutott vállalkozóként, művészként, bankigazgatóként, ügyvédként, fémöntőként. Ez a munka mindannyiunk számára szakmai kihívást jelent a saját szakterületünkön, és ugyanakkor tanulási lehetőséget is egyben.

  Szívügyünknek érezzük a magyarországi huszárhagyományok ápolásának és népszerűsítésének támogatását.

  Képtalálat a következőre: „huszár hagyományok”Képtalálat a következőre: „huszár hagyományok”Kapcsolódó képKapcsolódó képKéptalálat a következőre: „huszár hagyományok”

  Szeretnénk tevékeny részt vállalni az ólomkatona gyűjtés és gyártás hagyományának felélesztésében, ápolásában és fejlesztésében.

  Képtalálat a következőre: „ólomkatonák”Képtalálat a következőre: „ólomkatonák huszár figurák”Képtalálat a következőre: „ólomkatonák huszár figurák”

  Mindezt önkéntes alapon működő közösségként a lehető legtakarékosabb módon akarjuk megvalósítani.

  További ajánlat

  Hírek

  Cím: 8095 Pákozd, Bem utca 45.

  Tel: +36-20/344-27-28

  Web: www.miskahuszar.hu

  Email: szelespr@miskahuszar.hu