0

hu
 • en
 • Az alkotó közösség

  Az alkotó közösség

  Mint minden nagy kezdeményezés mögött, itt is emberek állnak, akik a tőlük telhető legjobbat teszik meg azért, hogy a terv sikeres legyen, a megvalósítás pedig zökkenőmentesen történjen. A siker elkötelezett embereket kíván, akik hisznek abban, hogy a munkájuk hasznos és eredményes lesz minden szempontból.

  A projekt 2006 tavaszán pattant ki Vlaszák Mihály fejéből. Az ő cége a Metalloglobus Fémöntő és Kereskedelmi Kft. a fémiparhoz köthető és a régi vevők közül találkozott a dunaújvárosi Vas Jánossal, aki egyedi ajándéktárgyak öntésével foglalkozik. Ő mutatta be Neki a Katona megalkotóját, az elismert szobrászművészt, Rohonczi Istvánt, aki eddig rengeteg munkát fektetett eddig a projektbe. Ők hárman alapították meg az Ólomkatona Kft-t, ami kontrollálja és kézben tartja a projektet.

  De rajtuk kívül is rengeteg embert van, akiket név szerint nem sorolunk fel, de munkájukkal támogatták a Katonát és mellette állnak, legyen szó akár önkéntes segítségnyújtásról, baráti kapcsolatról, vagy saját érdek összehangolásáról a Katona céljaival. A lényeges az, hogy mind a tudásuk és lehetőségeik legjavát igyekeznek hozzátenni a feladathoz, a siker eléréséhez.

  A közös az összes résztvevőben az, hogy fantáziát és lehetőséget látnak a Katonában, idejüket, energiájukat nem sajnálva részt vesznek a munkálatokban, és elfogadják és magukénak vallják azt az értékrendet, elvrendszert, amit a Katona jelent, és ami összetartja ezt a közösséget.

  Cím: 8095 Pákozd, Bem utca 45.

  Tel: +36-20/344-27-28

  Web: www.miskahuszar.hu

  Email: szelespr@miskahuszar.hu